Info vacaturesOBS de Westwijzer is voor het schooljaar 2020 - 2021

op zoek naar nieuwe collega's.

We zijn op zoek naar Dromenjagers, Ontdekkingsreizigers en Omdenkers.


 


De Westwijzer Droom

Aan de basis staan van de nieuwe visie? Het onderwijs mede vormgeven op basis van jouw ideeën en idealen? Samen de perfecte school bouwen? Word dan onze nieuwe collega bij de Westwijzer.
 

Binnen ons team werk je aan een gezamenlijk gedragen en een positieve en transparante werkwijze. "Samen" is een heel belangrijk begrip op de Westwijzer. Want alleen samen, kunnen wij inhoud geven aan een éénduidige, gestructureerde en onderbouwde onderwijsvisie. 

 
Beschrijving school

Je komt te werken in het mooie en multifunctionele schoolgebouw van OBS de Westwijzer. Gelegen op een prachtige plek tussen de woonwijken Bovenkerk en Westwijk in Amstelveen. Het leerlingenaantal is al jarenlang stabiel rond de 350 en 400 leerlingen, verdeeld over 16 groepen. Vanaf groep 3 werken wij met een homogene groepssamenstelling. De school is volop in ontwikkeling, gericht op het versterken en vernieuwen van het onderwijsaanbod.

 

Vacatures

Ben jij onze collega die meebouwt aan de school van morgen? Bekijk dan onze vacatures. 

Vacature onderbouw
Vacature middenbouw
Vacature bovenbouw

Wil jij eerst in gesprek met onze directeur over jouw eigen dromen en idealen? Of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar Ruud Sahertian - ruud.sahertian@westwijzer.nl - en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op.