Bovenbouw
"Op de Westwijzer streven wij ernaar om op een positieve en wijze manier, leerlingen te begeleiden in hun 'ontdekkingsreis', naar een zonnige en gelukkige toekomst in de maatschappij."
 

OBS de Westwijzer is voor het schooljaar 2020 - 2021, 

op zoek voor de Bovenbouw (groep 7-8 fulltime) naar een: 

"Dromenjager", "Ontdekkingsreiziger" en "Omdenker"

Ben jij de leerkracht, die meebouwt aan onze school van morgen?

 
Beschrijving school:

Het mooie en multifunctionele schoolgebouw van OBS de Westwijzer staat op een prachtige plek, op de grens, tussen de woonwijken Bovenkerk en Westwijk in Amstelveen. Het leerlingenaantal is al jarenlang stabiel rond de 350 en 400 leerlingen, verdeeld over 16 groepen. Vanaf groep 3 werken wij met een homogene groepssamenstelling. 

De school is volop in ontwikkeling, gericht op het versterken en vernieuwen van het onderwijsaanbod. Dit zodat wij alle leerlingen, zo goed mogelijk, kunnen blijven begeleiden tijdens hun "ontdekkingsreis", naar het verwezenlijken van ieders individuele "toekomstdromen…"

"De Westwijzer Droom"

Als team werken wij aan een gezamenlijk gedragen, positieve en transparante werkwijze.              
"Samen" is een heel belangrijk begrip op de Westwijzer. Want alleen samen, kunnen wij inhoud geven aan een éénduidige, gestructureerde en onderbouwde onderwijsvisie. Waarbij het creëren van eigenaarschap, over eigen groei en ontwikkeling bij leerlingen, een hele belangrijke rol speelt.

Beschrijving groep:

Fulltime mogelijkheid in groep 7 en 8,  In overleg (deeltijd natuurlijk bespreekbaar); dit is mede afhankelijk van de 'dromen' en 'idealen' die de kandidaat zelf voor ogen heeft.

Profiel "Dromenjager / Ontdekkingsreiziger":

Wij zoeken een actieve, enthousiaste "dromenjager", die de uitdaging niet uit de weg gaat, om als 'volwaardig' lid van het Westwijzer leerkrachtenteam, zijn/haar 'dromen', verworven kennis en ideeën in de praktijk te brengen. En daarmee op een waardevolle manier, idealen en dromen van leerlingen, de school en zichzelf vorm durft te geven en (door) te ontwikkelen. 

Zin in deze "ontdekkingsreis" op de Westwijzer?   Reageer dan snel!!

 
Afbeelding met klok, teken, tekening

Automatisch gegenereerde beschrijving

Werken bij

* Verplichte velden